This existing house sat on a beautiful site with views to the ocean, but it couldn't fit the owners' growing family. We added a master suite on a new second floor, made to look as if it had always been part of the house. We revised the top floor of the barn-like volume at the other end of the house, creating a sun-filled living/dining/kitchen area for guests. We converted a garage to a breezeway with enormous glass doors on front and back, offering a view right through the house to the ocean beyond. This existing house sat on a beautiful site with views to the ocean, but it couldn't fit the owners' growing family. We added a master suite on a new second floor, made to look as if it had always been part of the house. We revised the top floor of the barn-like volume at the other end of the house, creating a sun-filled living/dining/kitchen area for guests. We converted a garage to a breezeway with enormous glass doors on front and back, offering a view right through the house to the ocean beyond. This existing house sat on a beautiful site with views to the ocean, but it couldn't fit the owners' growing family. We added a master suite on a new second floor, made to look as if it had always been part of the house. We revised the top floor of the barn-like volume at the other end of the house, creating a sun-filled living/dining/kitchen area for guests. We converted a garage to a breezeway with enormous glass doors on front and back, offering a view right through the house to the ocean beyond. This existing house sat on a beautiful site with views to the ocean, but it couldn't fit the owners' growing family. We added a master suite on a new second floor, made to look as if it had always been part of the house. We revised the top floor of the barn-like volume at the other end of the house, creating a sun-filled living/dining/kitchen area for guests. We converted a garage to a breezeway with enormous glass doors on front and back, offering a view right through the house to the ocean beyond. This existing house sat on a beautiful site with views to the ocean, but it couldn't fit the owners' growing family. We added a master suite on a new second floor, made to look as if it had always been part of the house. We revised the top floor of the barn-like volume at the other end of the house, creating a sun-filled living/dining/kitchen area for guests. We converted a garage to a breezeway with enormous glass doors on front and back, offering a view right through the house to the ocean beyond. This existing house sat on a beautiful site with views to the ocean, but it couldn't fit the owners' growing family. We added a master suite on a new second floor, made to look as if it had always been part of the house. We revised the top floor of the barn-like volume at the other end of the house, creating a sun-filled living/dining/kitchen area for guests. We converted a garage to a breezeway with enormous glass doors on front and back, offering a view right through the house to the ocean beyond. This existing house sat on a beautiful site with views to the ocean, but it couldn't fit the owners' growing family. We added a master suite on a new second floor, made to look as if it had always been part of the house. We revised the top floor of the barn-like volume at the other end of the house, creating a sun-filled living/dining/kitchen area for guests. We converted a garage to a breezeway with enormous glass doors on front and back, offering a view right through the house to the ocean beyond. This existing house sat on a beautiful site with views to the ocean, but it couldn't fit the owners' growing family. We added a master suite on a new second floor, made to look as if it had always been part of the house. We revised the top floor of the barn-like volume at the other end of the house, creating a sun-filled living/dining/kitchen area for guests. We converted a garage to a breezeway with enormous glass doors on front and back, offering a view right through the house to the ocean beyond.

S DARTMOUTH

This existing house sat on a beautiful site with views to the ocean, but it couldn’t fit the owners’ growing family.

We added a master suite on a new second floor, made to look as if it had always been part of the house. We revised the top floor of the barn-like volume at the other end of the house, creating a sun-filled living/dining/kitchen area for guests.

We converted a garage to a breezeway with enormous glass doors on front and back, offering a view right through the house to the ocean beyond.